Mijn Segesta

Medio 2018 zal de portal voor mijn Segesta gereed zijn. U kunt dan uw huurcontract en ander gerelateerde documenten inzien. Vragen hierover kunt u stellen via huurwoningen@segesta.nl.

Disclaimer

Deze website is met grote zorg samengesteld. Desondanks kunnen geen rechten worden ontleend aan de artist impressions, tekeningen, illustraties, foto’s en teksten. De op de tekeningen aangegeven maten zijn circa, ingetekende situaties (inventaris e.d.) zijn indicatief. Wij zijn niet aansprakelijk voor de eventuele gevolgen ontstaan door acties naar aanleiding van deze website.

De Landmeter - Alkmaar


Vierde verdieping

Op de vierde verdieping zijn 8 woningen gesitueerd, type: S, T, U en V. Klik op de onderstaande overzichtsplattegrond voor de individuele woningplattegrond (overzichtsplattegrond niet beschikbaar op smartphone of klein formaat tablet, kies dan voor een individueel adres).
Beschikbaar
Gereserveerd
Verhuurd
Rogier van der Weydestraat 6E-1 Rogier van der Weydestraat 6E-2 Rogier van der Weydestraat 6E-3 Rogier van der Weydestraat 6E-4 Rogier van der Weydestraat 6E-5 Rogier van der Weydestraat 6E-6 Rogier van der Weydestraat 6E-7 Rogier van der Weydestraat 6E-8